Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Accesati sau inregistrati un cont

Anunt24.Net este un portal de anunturi ce permite adaugarea anunturilor publicitare personale sau pentru magazinul dumneavoastra. Promovam anunturile in functie de pachetul ales pe site-uri si grupuri facebook de anunturi pentru a facilita vanzarea. Pentru a adauga sau pentru a gestiona un anunt trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat. Acest lucru permite utilizarea mai usoara a site-ului. De asemenea, puteti inregistra un cont folosind contul facebook, prin apasarea butonului specificat.

Intrebari frecvente:

1) Cum pot adauga un anut?
Pentru a adauga un anunt aveti nevoie de un cont valid pe site-ul nostru dupa care apasati butonul adauga anunt.

2) Care este limita publicarii?
Nu avem limita penru publicarea anunturilor, nici macar pe categorii. Orice anunt valid, conform conditiilor va fi aprobat.

3) Cum ma ajuta promovarea?
Pe langa afisarea avantajoasa pe site-ul nostru beneficiati de postare in grupuri facebook si pe site-uri de anunturi, in functie de pachetul ales.

Adauga un anunt si noi il vom publica pe mai multe site-uri de anunturi si grupuri facebook de anunturi targetate in functie de categorie si/sau judet. Publica un anunt si noi il vom face cunoscut! Alege un pachet de promovare si beneficiezi de cea mai ieftina promovare raport pret-calitate! Adauga anunt pe mai multe site-uri de anunturi sau adauga anunt pe mai multe grupuri facebook de anunturi. Top